>

water land

ZABAVA

Dobrodošli u najveći zabavni park na Balkanu.

Na prostoru od 1.700 kvadratnih metara očekuje Vas obilje zabavnih sadržaja koji će Vašu posetu učiniti nezaboravnim doživljajem.

Bez obzira da li se odlučite za vožnju čamcima, vozićem ili autićima, da li krenete u istraživanje zamka ili se oprobate u partiji vazdušnog hokeja, u zabavnom parku / igraonici BEOGRADIĆ zabava ne prestaje.

Uživajte u svežim picama, sendvičima i salatama koje spremamo na licu mesta u našoj kuhinji.

Osvežite se i uživajte u našem kafiću koji ima kapacitet od 200 mesta i sa galerije posmatrajte decu dok se igraju.

Zabavni park poseduje sopstveni parking za goste.

 • 5D BIOSKOP

  U sklopu zabavnog parka / igraonice se nalazi 5D bioskop sa velikim izborom filmova i savremenim efektima. BIOSKOP IMA 6 MESTA. 5D bioskop je dinamična virtuelna zabava sa specijalnim efektima kao što su vetar, kiša, dim, sneg, vatra, baloni od sapunice. Simulator pokreta izaziva virtuelne senzacije kod gledalaca i čini da se osećaju kao da su u samom filmu.

 • BRODIĆI

  Jezero za čamce je sigurno najzanimljivija zabava u zabavnom parku / igraonici BEOGRADIĆ. Čamce mogu voziti i odrasli i deca. Čamcima se lako upravlja u svim pravcima. Da bi došli do jezera morate proći kroz Zamak 3D LAVIRINT koji je po veličini i dekoraciji jedinstven.

 • AUTIĆI

  Staza za vožnju ima atraktivne formule, motore, kvadove i traktore koji imaju svetlosne i zvučne efekte koji decu podsećaju na prave automobile. Automobile mogu voziti roditelji sa svojom decom,ili deca starija od 6 godina.
  MLAĐA DECA MOGU VOZITI AUTOMOBILE SA RODITELJIMA ILI SA ANIMATORIMA.

 • DVORAC

  Dvorac na naduvavanje je odlična zabava za decu od 3 do 12 godina. Mnoštvo tobogana, prepreka, delova za provlačenje i penjanje ga čini zabavnim za decu. Njegova veličina i dizajn u obliku zamka ga čini nezaobilaznom stanicom za svu decu u zabavnom parku / igraonici BEOGRADIĆ.

 • VOZIĆ

  Vožnja električnim vozićem predstavlja posebnu atrakciju za decu i roditelje. Voz vozi oko jezera, pored vetrenjače, fabrike čokolade, gradića, između brda, prolazi kroz tunel i staje u stanici BEOGRADIĆ.
  KAPACITET VOZA JE 14 DECE I ODRASLIH.

 • TRAMPOLINA

  Trampolina je dobro poznata svakom detetu i roditelju. Naša trampolina je profesionalna i ima dva velika polja. Deca koja su dobra na trampolini imaju manje sanse da se povrede u nekom drugom sportu jer su spretnija i okretnija. Koordinacija i balansiranje im se drastično povećavaju a sve uz igru i zabavu.

 • DISKOTEKA

  Diskoteka je namenjena deci od 7 do 14 godina. Opremljena je najsavremenijim svetlosnim i zvučnim efektima. Za dobru zabavu su zaduženi naši DJ.

 • APARATI

  Za decu i roditelje tu su i elektronski aparati vazdušni hokeji, koševi, udaraljke, hvataljke za lutke, električne klackalice i stoni fudbal.

 • 3D LAVIRINT

  Najatraktivniji deo je sigurno 3D lavirint u obliku zamka. Na najvišoj kuli se zaglavio veliki dobroćudni zmaj koji bezuspešno pokušava da izađe kroz prozor. Ispod zamka prolazi vozić a pored njega se nalazi jezero. 3D lavirint je sadržajan i prepun različitih prepreka, tobogana, mostića, ljuljaški i jedinstvenim mini roler kosterom.